Bekijk heftige aanhouding in Bureau Arnhem: "Deur open!"

Bekijk heftige aanhouding in Bureau Arnhem: "Deur open!"

Vorige week startte een nieuw seizoen van Bureau Arnhem. In de tweede aflevering zien we opnieuw heftige momenten, zoals deze aanhouding van een automobilist. En deze was zeker niet voor niets. Kijk vanavond naar de hele aflevering bij RTL 4.

Bureau Arnhem met Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk heftige aanhouding in <em>Bureau Arnhem</em>: &quot;Deur open!&quot; Vorige week startte een nieuw seizoen van Bureau Arnhem. In de tweede aflevering zien we opnieuw heftige momenten, zoals deze aanhouding van een automobilist. En deze was zeker niet voor niets. Kijk vanavond naar de hele aflevering bij RTL 4. Bureau Arnhem met Ewout Genemans is vanaf dinsdag 11 oktober om 20.30 uur te zien op RTL4. Vanaf dan kan je alle afleveringen van Bureau Arnhem terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook RTL Boulevard: eerste beelden van Bureau Arnhem met Ewout Genemans Bekijk deze video » Verwarde man op een dak in nieuw seizoen Bureau Arnhem, bekijk de beelden Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's