Hart van Nederland: Vuilnisman redt vrouw uit te water geraakte auto (video)

Hart van Nederland: Vuilnisman redt vrouw uit te water geraakte auto (video)

Dinsdag 18 oktober 2022 om 20:20

<em>Hart van Nederland</em>: Vuilnisman redt vrouw uit te water geraakte auto (video) Een 22-jarige vrouw uit het Noord-Hollandse Wervershoof kroop dinsdagochtend door het oog van de naald nadat ze met haar auto op de kop in een sloot belandde. De chauffeur van een vuilniswagen die op dat moment langs reed, bedacht zich geen moment en schoot de vrouw meteen te hulp. In Hart van Nederland doet de man zijn verhaal. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ongeluk Bergen op Zoom: bus doormidden geknald (video) Bekijk deze video » Video: OM eist tot 10 jaar cel tegen verdachten dood Carlo Heuvelman Bekijk deze video » Video: geen auto gevonden in zoektocht naar vermiste Hebe (10) en begeleidster Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 22-jarige vrouw uit het Noord-Hollandse Wervershoof kroop dinsdagochtend door het oog van de naald nadat ze met haar auto op de kop in een sloot belandde. De chauffeur van een vuilniswagen die op dat moment langs reed, bedacht zich geen moment en schoot de vrouw meteen te hulp. In Hart van Nederland doet de man zijn verhaal.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's