Laatste nieuws over zoekactie vermiste Hebe en Sanne in Op1

Laatste nieuws over zoekactie vermiste Hebe en Sanne in Op1

Dinsdag 18 oktober 2022 om 23:32

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Laatste nieuws over zoekactie vermiste <em>Hebe en Sanne</em> in <em>Op1</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Marco van Rossum van de politie Oost-Brabant vertelt in Op1 het laatste nieuws over de zoekactie naar de vermiste Hebe en Sanne. Van Rossum: ‘’Op dit moment is het fysieke zoeken gestopt. Maar het onderzoek gaat in volle kracht vooruit, 24 uur per dag met een grote groep van rechercheurs.’’ Hij wil een ieder oproepen, mochten zij iets weten over de waar de verblijfplaats van Sanne en Hebe is, contact met de politie op te nemen op telefoonnummer 0800-6070. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Laatste nieuws over zoekactie vermiste Hebe en Sanne in Op1

Marco van Rossum van de politie Oost-Brabant vertelt in Op1 het laatste nieuws over de zoekactie naar de vermiste Hebe en Sanne. Van Rossum: ‘’Op dit moment is het fysieke zoeken gestopt. Maar het onderzoek gaat in volle kracht vooruit, 24 uur per dag met een grote groep van rechercheurs.’’ Hij wil een ieder oproepen, mochten zij iets weten over de waar de verblijfplaats van Sanne en Hebe is, contact met de politie op te nemen op telefoonnummer 0800-6070.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's