Burgemeester Bert Wijbenga boos op buurgemeente Westland: 'Zij doen veel te weinig!'

Burgemeester Bert Wijbenga boos op buurgemeente Westland: 'Zij doen veel te weinig!'

Woensdag 19 oktober 2022 om 10:07

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Burgemeester <em>Bert Wijbenga</em> boos op buurgemeente <em>Westland</em>: 'Zij doen veel te weinig!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. In Op1 ontstond dinsdagavond een stevige discussie over de asielcrisis. Burgemeester Bert Wijbenga was boos op zijn collega van buurgemeente Westland, die volgens hem 'veel te weinig doet' om het hoofd te bieden aan de tienduizenden asielzoekers die Nederland overspoelen. Volgens Wijbenga maakt Westland wel gebruik van veel arbeidsmigranten, maar wonen die voor een groot deel in Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester Bert Wijbenga boos op buurgemeente Westland: 'Zij doen veel te weinig!'

In Op1 ontstond dinsdagavond een stevige discussie over de asielcrisis. Burgemeester Bert Wijbenga was boos op zijn collega van buurgemeente Westland, die volgens hem 'veel te weinig doet' om het hoofd te bieden aan de tienduizenden asielzoekers die Nederland overspoelen. Volgens Wijbenga maakt Westland wel gebruik van veel arbeidsmigranten, maar wonen die voor een groot deel in Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam.

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's