Iraanse Yasmijn bij Jinek: 'Het is een wonder dat ik leef'

Iraanse Yasmijn bij Jinek: 'Het is een wonder dat ik leef'

Woensdag 19 oktober 2022 om 11:02

Het is de beruchtste gevangenis van het Midden-Oosten: de Evin-gevangenis in Teheran. Afgelopen weekend was er een brand. Yasmijn Fataie is er geboren en vertelt hoe haar hoogzwangere moeder en vader zijn gevangen en gemarteld.

We zijn allemaal mensen
Yasmijn: "Het is een wonder dat mijn ouders leven, het is een wonder dat ik leef. Woede heeft niet zoveel zin, ik gebruik het als vuur. Om anderen te vragen, we zijn mensen, we zijn allemaal mensen, dit raakt ons allemaal."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Iraanse <em>Yasmijn</em> bij Jinek: 'Het is een wonder dat ik leef' Het is de beruchtste gevangenis van het Midden-Oosten: de Evin-gevangenis in Teheran. Afgelopen weekend was er een brand. Yasmijn Fataie is er geboren en vertelt hoe haar hoogzwangere moeder en vader zijn gevangen en gemarteld. We zijn allemaal mensenYasmijn: "Het is een wonder dat mijn ouders leven, het is een wonder dat ik leef. Woede heeft niet zoveel zin, ik gebruik het als vuur. Om anderen te vragen, we zijn mensen, we zijn allemaal mensen, dit raakt ons allemaal." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van dinsdag 18 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Iraanse Yasmijn bij Jinek: 'Het is een wonder dat ik leef'

Actuele video's

Meer actuele video's