Derk Bolt van Spoorloos vindt mismatches extra pijnlijk

Derk Bolt van Spoorloos vindt mismatches extra pijnlijk

Wednesday 19 October 2022 om 12:40

Een week geleden onthult Kees van der Spek in zijn programma 'Oplichters Aangepakt' dat er in het programma 'Spoorloos' sprake is van een aantal mismatches. Derk Bolt (Spoorloos): "We maken dit programma met hart en ziel om mensen bij elkaar te brengen en dat het nu juist op dit terrein een paar keer is misgegaan, is extra pijnlijk. Derk roept oud-deelnemers op zich te melden als zij twijfels hebben.

Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard.

<em>Derk Bolt</em> van Spoorloos vindt mismatches extra pijnlijk Een week geleden onthult Kees van der Spek in zijn programma 'Oplichters Aangepakt' dat er in het programma 'Spoorloos' sprake is van een aantal mismatches. Derk Bolt (Spoorloos): "We maken dit programma met hart en ziel om mensen bij elkaar te brengen en dat het nu juist op dit terrein een paar keer is misgegaan, is extra pijnlijk. Derk roept oud-deelnemers op zich te melden als zij twijfels hebben. Bekijk hieronder het fragment van RTL Boulevard. Spoorloos is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv. Kees van der Spek haalt uit naar Spoorloos-presentator Derk Bolt: "Weinig empathische reactie" Bekijk deze video » Barbara Quee (gedupeerde Spoorloos) in Jinek: 'Nog niets gehoord van Derk Bolt' (video) Bekijk deze video »
TV :
Derk Bolt van Spoorloos vindt mismatches extra pijnlijk

Spoorloos is elke maandag om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Spoorloos terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's