Restaurant Misverstand-deelnemers maken er een feestje van, bekijk de beelden

Restaurant Misverstand-deelnemers maken er een feestje van, bekijk de beelden

Woensdag 19 oktober 2022 om 15:11

Acht personen met dementie verzamelen zich voor het SBS6-programma Restaurant Misverstand in een kookstudio in Amsterdam. De deelnemers krijgen een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang 'Restaurant Misverstand' te runnen en ze maken er een feestje van! Bekijk de beelden hieronder.

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Restaurant Misverstand</em>-deelnemers maken er een <em>feestje</em> van, bekijk de beelden Acht personen met dementie verzamelen zich voor het SBS6-programma Restaurant Misverstand in een kookstudio in Amsterdam. De deelnemers krijgen een horeca-opleiding door chef-kok Ron Blaauw. Ron en souschef Cees stomen de medewerkers klaar om samen zes weken lang 'Restaurant Misverstand' te runnen en ze maken er een feestje van! Bekijk de beelden hieronder. Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is vanaf woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Petra (61) tekent klok in Restaurant Misverstand en barst in tranen uit (video) Bekijk deze video » ZIEN: Onvoorwaardelijke liefde in Restaurant Misverstand Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's