ZIEN: Onvoorwaardelijke liefde in Restaurant Misverstand

ZIEN: Onvoorwaardelijke liefde in Restaurant Misverstand

In Restaurant Misverstand zien we vanavond een mooi gesprek tussen Johnny de Mol en Cor. Cor is nog steeds stapelverliefd op zijn Marianne. Hij is wel erg bang voor de toekomst. Hij is bang dat hij alleen komt te zitten: "Je bent een mooie kerel. Ik weet dat Marianne heel blij is met jou, dat heeft ze net gezegd", aldus De Mol. Bekijk hieronder het fragment van Restaurant Misverstand.

ZIEN: Onvoorwaardelijke liefde in <em>Restaurant Misverstand</em> In Restaurant Misverstand zien we vanavond een mooi gesprek tussen Johnny de Mol en Cor. Cor is nog steeds stapelverliefd op zijn Marianne. Hij is wel erg bang voor de toekomst. Hij is bang dat hij alleen komt te zitten: "Je bent een mooie kerel. Ik weet dat Marianne heel blij is met jou, dat heeft ze net gezegd", aldus De Mol. Bekijk hieronder het fragment van Restaurant Misverstand. Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Petra (61) tekent klok in Restaurant Misverstand en barst in tranen uit (video) Bekijk deze video » Zien: Edwin uit Restaurant Misverstand kan emotie geen plek geven door Alzheimer Bekijk deze video »

Het nieuwe seizoen van Restaurant Misverstand is sinds woensdag 12 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV