Tina de Bruin en haar gefrustreerde model: "Ik ben er klaar mee!" (Het Perfecte Plaatje)

Tina de Bruin en haar gefrustreerde model: "Ik ben er klaar mee!" (Het Perfecte Plaatje)

Woensdag 19 oktober 2022 om 14:11

Vanavond zien we de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. RTL 4 deelt beelden van één van de shoots van Tina de Bruin. Zorgt haar gefrustreerde model voor moeilijkheden? Bekijk de video hieronder.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Tina de Bruin</em> en haar gefrustreerde model: &quot;Ik ben er klaar mee!&quot; (<em>Het Perfecte Plaatje</em>) Vanavond zien we de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. RTL 4 deelt beelden van één van de shoots van Tina de Bruin. Zorgt haar gefrustreerde model voor moeilijkheden? Bekijk de video hieronder. Tekst gaat verder onder de video. Boos modelTina de Bruin plaatst haar voet op de rug van haar model, maar daar is hij niet van gediend: "Dat wil ik dus niet hebben", zegt hij boos. De reden is het honderd jaar oude pak dat hij draagt. Naast Tina de Bruin, doen ook Najib Amhali, Maik de Boer, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink mee aan dit seizoen. Bekijk de eerste beelden van aflevering 2 hierboven. Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Trijntje Oosterhuis twerkt op de bar in Het Perfecte Plaatje Bekijk deze video » Zien: emotionele Maik de Boer over bespuging in eigen buurtsupermarkt Bekijk deze video »

Boos model
Tina de Bruin plaatst haar voet op de rug van haar model, maar daar is hij niet van gediend: "Dat wil ik dus niet hebben", zegt hij boos. De reden is het honderd jaar oude pak dat hij draagt. Naast Tina de Bruin, doen ook Najib Amhali, Maik de Boer, Bente Fokkens, Linda Hakeboom, Inge Ipenburg, Edwin Jonker, Geraldine Kemper, Trijntje Oosterhuis en Filemon Wesselink mee aan dit seizoen. Bekijk de eerste beelden van aflevering 2 hierboven.

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje begint 12 oktober. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's