Sander Schaepman in Op1: "De Koning zou niet naar Qatar moeten gaan"

Sander Schaepman in Op1: "De Koning zou niet naar Qatar moeten gaan"

Woensdag 19 oktober 2022 om 23:58

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Sander Schaepman in <em>Op1</em>: &quot;De Koning zou niet naar <em>Qatar</em> moeten gaan&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Sander Schaepman, oud-politiecommissaris, is van mening dat Koning Willem-Alexander niet naar Qatar zou moeten gaan: "Hoe mooi zou het zijn, als vader, dat hij op deze manier tegen de georganiseerde misdaad zou zeggen: he, dat doe ik niet." Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Sander Schaepman in Op1: "De Koning zou niet naar Qatar moeten gaan"

Sander Schaepman, oud-politiecommissaris, is van mening dat Koning Willem-Alexander niet naar Qatar zou moeten gaan: "Hoe mooi zou het zijn, als vader, dat hij op deze manier tegen de georganiseerde misdaad zou zeggen: he, dat doe ik niet."

Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's