Het Perfecte Plaatje aflevering 2: bekijk een overzicht met alle foto's

Het Perfecte Plaatje aflevering 2: bekijk een overzicht met alle foto's

Donderdag 20 oktober 2022 om 13:10

Woensdagavond kon je kijken naar de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Verschillende BN’ers, waaronder Linda Hakeboom, Tina de Bruin en Filemon Wesselink, hebben weer hun best gedaan om de mooiste foto’s te maken. Of dat is gelukt, zie je in een overzicht met alle kiekjes.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em> aflevering 2: bekijk een overzicht met alle foto's Woensdagavond kon je kijken naar de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje. Verschillende BN’ers, waaronder Linda Hakeboom, Tina de Bruin en Filemon Wesselink, hebben weer hun best gedaan om de mooiste foto’s te maken. Of dat is gelukt, zie je in een overzicht met alle kiekjes. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Trijntje Oosterhuis over pikante foto in Het Perfecte Plaatje: "Te hilarisch voor woorden" Bekijk deze video » Tina de Bruin en haar gefrustreerde model: "Ik ben er klaar mee!" (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje aflevering 2: bekijk een overzicht met alle foto's

Actuele video's

Meer actuele video's