Arjen Lubach over WK in Qatar: 'Geplaatst voor het WK mensenrechten fucken'

Arjen Lubach over WK in Qatar: 'Geplaatst voor het WK mensenrechten fucken'

Donderdag 20 oktober 2022 om 09:09

Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

<em>Arjen Lubach</em> over WK in <em>Qatar</em>: 'Geplaatst voor het WK mensenrechten fucken' Hieronder zie je een fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach van woensdag 19 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Ook Arjen Lubach kon niet voorbijgaan aan het feit dat Nederland tóch een delegatie naar het WK voetbal in Qatar stuurt, dat over precies een maand begint. Ondanks grove mensenrechtenschendingen stuurt het kabinet alsnog hoogwaardigheidsbekleders naar het oliestaatje, omdat het hier barst van de hulpbronnen die kunnen helpen in de energiecrisis. Volgens Lubach heeft het kabinet hiermee 'schijt' aan een motie die anderhalf jaar geleden is aangenomen in de Tweede Kamer (om géén delegatie naar Qatar te sturen) en heeft Nederland zich hiermee geplaatst voor het 'WK mensenrechten fucken'. Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Arjen Lubach over WK in Qatar: 'Geplaatst voor het WK mensenrechten fucken'

Ook Arjen Lubach kon niet voorbijgaan aan het feit dat Nederland tóch een delegatie naar het WK voetbal in Qatar stuurt, dat over precies een maand begint. Ondanks grove mensenrechtenschendingen stuurt het kabinet alsnog hoogwaardigheidsbekleders naar het oliestaatje, omdat het hier barst van de hulpbronnen die kunnen helpen in de energiecrisis. Volgens Lubach heeft het kabinet hiermee 'schijt' aan een motie die anderhalf jaar geleden is aangenomen in de Tweede Kamer (om géén delegatie naar Qatar te sturen) en heeft Nederland zich hiermee geplaatst voor het 'WK mensenrechten fucken'.

Bekijk het fragment uit De Avondshow met Arjen Lubach hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's