Jinek: is argument ‘mensenrechten bespreekbaar maken’ in Qatar flauwekul?

Jinek: is argument ‘mensenrechten bespreekbaar maken’ in Qatar flauwekul?

Donderdag 20 oktober 2022 om 09:39

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Ondanks de wens van de Kamer stuurt Nederland gewoon een delegatie naar het WK Voetbal in Qatar. Het is geen geheim dat daar mensenrechten worden geschonden, en Nederland zou op deze manier juist een statement willen maken met Europa en dit onderwerp op de kaart willen zetten. “Het argument ‘we willen mensenrechten bespreekbaar maken’ is natuurlijk flauwekul, dat is puur voor de bühne”, zegt verslaggever Sjoerd Mossou in Jinek.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em>: is argument ‘mensenrechten bespreekbaar maken’ in Qatar flauwekul? Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 19 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Ondanks de wens van de Kamer stuurt Nederland gewoon een delegatie naar het WK Voetbal in Qatar. Het is geen geheim dat daar mensenrechten worden geschonden, en Nederland zou op deze manier juist een statement willen maken met Europa en dit onderwerp op de kaart willen zetten. “Het argument ‘we willen mensenrechten bespreekbaar maken’ is natuurlijk flauwekul, dat is puur voor de bühne”, zegt verslaggever Sjoerd Mossou in Jinek. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jinek: is argument ‘mensenrechten bespreekbaar maken’ in Qatar flauwekul?

Actuele video's

Meer actuele video's