Blind getekend: Alexandra emotioneel in zoektocht naar nieuwe baan

Blind getekend: Alexandra emotioneel in zoektocht naar nieuwe baan

Donderdag 20 oktober 2022 om 15:14

Alexandra wil dolgraag een nieuwe baan, zo vertelt ze in Blind getekend. Maar ze weet niet precies wat ze wil en twijfelt erg aan zichzelf. Dat maakt haar emotioneel. “Dat ik het ergens wel weet. En dat ik het toch niet voldoende kan voelen. Om het naar buiten te brengen, om het op papier te zetten om ermee verder te gaan. Dat raakt mij. En dat frustreert ook.”

Bekijk het fragment van Blind getekend hieronder.

Blind getekend is elke woensdag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Blind getekend terugkijken bij Gids.tv.

<em>Blind getekend</em>: Alexandra emotioneel in zoektocht naar nieuwe baan Alexandra wil dolgraag een nieuwe baan, zo vertelt ze in Blind getekend. Maar ze weet niet precies wat ze wil en twijfelt erg aan zichzelf. Dat maakt haar emotioneel. “Dat ik het ergens wel weet. En dat ik het toch niet voldoende kan voelen. Om het naar buiten te brengen, om het op papier te zetten om ermee verder te gaan. Dat raakt mij. En dat frustreert ook.” Bekijk het fragment van Blind getekend hieronder. Blind getekend is elke woensdag rond 21.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Blind getekend terugkijken bij Gids.tv. Frank van der Lende: "Ik wil de beste zijn" (video) Bekijk deze video » Zien: Edwin uit Restaurant Misverstand kan emotie geen plek geven door Alzheimer Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's