Frank van der Lende: "Ik wil de beste zijn" (video)

Frank van der Lende: "Ik wil de beste zijn" (video)

Woensdag 19 oktober 2022 om 13:18

Na acht jaar trouwe dienst verruilde Frank van der Lende zijn middagshow bij 3FM voor een baan bij Radio Veronica. Frank: "Ik heb zin om te knokken en om de beste te zijn. Als je goede concurentie hebt, ga je zelf ook beter spelen en dat miste ik bij 3FM en dat vind ik terug bij Veroncia."

Bekijk hieronder het fragment van Koffietijd.

<em>Frank van der Lende</em>: &quot;Ik wil de beste zijn&quot; (video) Na acht jaar trouwe dienst verruilde Frank van der Lende zijn middagshow bij 3FM voor een baan bij Radio Veronica. Frank: "Ik heb zin om te knokken en om de beste te zijn. Als je goede concurentie hebt, ga je zelf ook beter spelen en dat miste ik bij 3FM en dat vind ik terug bij Veroncia." Bekijk hieronder het fragment van Koffietijd. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Remy Bonjasky schrijft kinderboek 'Remy wordt sterk' over eigen jeugd (Koffietijd) Bekijk deze video » Tineke Schouten doet ‘geheime vriendin van Mark Rutte’ als typetje Bekijk deze video »
TV :
Frank van der Lende: "Ik wil de beste zijn" (video)

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's