Willem Holleeder tiert tegen zus Sonja in Judas seizoen 2: ‘Vuile leugenaar!’

Willem Holleeder tiert tegen zus Sonja in Judas seizoen 2: ‘Vuile leugenaar!’

Donderdag 20 oktober 2022 om 15:34

Binnenkort kun je kijken naar het tweede seizoen van Judas, in deze reeks wordt het levensverhaal van Astrid Holleeder verteld. Zij is de zus van crimineel Willem Holleeder en treedt op als getuige tegen haar broer. Daarom leeft ze volledig afgeschermd. Haar zus Sonja heeft ook een belastende verklaring afgelegd, en in nieuwe beelden van de serie is te zien hoe Willem tegen haar tekeergaat. “Je bent zo veranderd, dat komt allemaal door die rotte appel. Maar ik ben niet boos, hoor. Je bent gewoon een vieze, vuile leugenaar!”

Bekijk de beelden van Judas II: dagboek van een getuige in de video hieronder. Het tweede seizoen van Judas is vanaf 10 november te zien bij Videoland.

Willem Holleeder tiert tegen zus Sonja in <em>Judas</em> seizoen 2: ‘Vuile leugenaar!’ Binnenkort kun je kijken naar het tweede seizoen van Judas, in deze reeks wordt het levensverhaal van Astrid Holleeder verteld. Zij is de zus van crimineel Willem Holleeder en treedt op als getuige tegen haar broer. Daarom leeft ze volledig afgeschermd. Haar zus Sonja heeft ook een belastende verklaring afgelegd, en in nieuwe beelden van de serie is te zien hoe Willem tegen haar tekeergaat. “Je bent zo veranderd, dat komt allemaal door die rotte appel. Maar ik ben niet boos, hoor. Je bent gewoon een vieze, vuile leugenaar!” Bekijk de beelden van Judas II: dagboek van een getuige in de video hieronder. Het tweede seizoen van Judas is vanaf 10 november te zien bij Videoland. Trailer: deze nieuwe dramaserie's zijn dit najaar te zien bij Videoland (video) Bekijk deze video » Nieuwe beelden Judas II: Astrid Holleeder clasht met Willem: 'Fucking crimineel!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's