Five Live: Sara (Linda de Mol) zit onder het bloed, wat is er gebeurd?

Five Live: Sara (Linda de Mol) zit onder het bloed, wat is er gebeurd?

Zondag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van de serie Five Live. Sara, het personage van Linda de Mol, lijkt in nieuwe beelden flink te zijn toegetakeld. Haar gezicht is bont en blauw en haar kleding zit onder het bloed. “Zie ik er zo gek uit?” Wat er precies is gebeurd is vooralsnog niet duidelijk. Dat zal zondag moeten blijken in de nieuwe aflevering…

Bekijk het fragment van Five Live in de video van RTL Boulevard hieronder.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

<em>Five Live</em>: Sara (Linda de Mol) zit onder het bloed, wat is er gebeurd? Zondag kun je weer kijken naar een nieuwe aflevering van de serie Five Live. Sara, het personage van Linda de Mol, lijkt in nieuwe beelden flink te zijn toegetakeld. Haar gezicht is bont en blauw en haar kleding zit onder het bloed. “Zie ik er zo gek uit?” Wat er precies is gebeurd is vooralsnog niet duidelijk. Dat zal zondag moeten blijken in de nieuwe aflevering… Bekijk het fragment van Five Live in de video van RTL Boulevard hieronder. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. Five Live: Ellen van Boetzelaar (Angela de Jong) ligt nog steeds in coma Bekijk deze video » Sara schrikt van tekening van Juultje: "Wie is dit dan? Vivienne?" (Five Live) Bekijk deze video »
Serie :
Five Live: Sara (Linda de Mol) zit onder het bloed, wat is er gebeurd?

Actuele video's

Meer actuele video's