Five Live: Ellen van Boetzelaar (Angela de Jong) ligt nog steeds in coma

Five Live: Ellen van Boetzelaar (Angela de Jong) ligt nog steeds in coma

Vele kijkers van Five Live zijn benieuwd hoe het met Ellen van Boetzelaar gaat. Het personage is overduidelijk gebaseerd op de realiteit. Bedenker en hoofdrolspeelster van de serie, Linda de Mol, heeft het namelijk aan de stok met Angela de Jong en lijkt via de serie met haar af te rekenen. Irene Moors speelt een versie van de columniste, en er overkwam haar in de eerste aflevering iets gruwelijks. Ellen kreeg een studiolamp op haar hoofd en raakte zwaargewond. Zondag is in Five Live te zien dat eindredactrice Liz een bezoek brengt aan Ellen, zij ligt nog steeds in coma in het ziekenhuis.

Bekijk het fragment van Five Live hieronder.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

<em>Five Live</em>: Ellen van Boetzelaar (Angela de Jong) ligt nog steeds in coma Vele kijkers van Five Live zijn benieuwd hoe het met Ellen van Boetzelaar gaat. Het personage is overduidelijk gebaseerd op de realiteit. Bedenker en hoofdrolspeelster van de serie, Linda de Mol, heeft het namelijk aan de stok met Angela de Jong en lijkt via de serie met haar af te rekenen. Irene Moors speelt een versie van de columniste, en er overkwam haar in de eerste aflevering iets gruwelijks. Ellen kreeg een studiolamp op haar hoofd en raakte zwaargewond. Zondag is in Five Live te zien dat eindredactrice Liz een bezoek brengt aan Ellen, zij ligt nog steeds in coma in het ziekenhuis. Bekijk het fragment van Five Live hieronder. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. Johan Derksen analyseert Five Live: 'Persoonlijke afrekening Angela de Jong' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Ruzie Sara en Roderik in Five Live over seks: ‘Kan me niet schelen waar jij ‘m in hangt’ Bekijk deze video »
Serie :
Five Live: Ellen van Boetzelaar (Angela de Jong) ligt nog steeds in coma

Actuele video's

Meer actuele video's