René van der Gijp vertelt over vriendschap met André Hazes: 'Hij trok het leven niet'

René van der Gijp vertelt over vriendschap met André Hazes: 'Hij trok het leven niet'

Vrijdag 21 oktober 2022 om 08:39

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> vertelt over vriendschap met <em>André Hazes</em>: 'Hij trok het leven niet' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 20 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Momenteel is er veel te doen over de documentaire van André Hazes junior, waarin de volkszanger zeer openhartig is over zijn verslavingen en demonen. Het is reden voor René van der Gijp om nog eens terug te blikken op zijn vriendschap met Hazes senior, met wie hij regelmatig de Vinkeveense Plassen op ging om zich stevig te bedrinken. Volgens Van der Gijp had de drankverslaving van Hazes senior maar één grote oorzaak: "Hij trok het leven niet." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Momenteel is er veel te doen over de documentaire van André Hazes junior, waarin de volkszanger zeer openhartig is over zijn verslavingen en demonen. Het is reden voor René van der Gijp om nog eens terug te blikken op zijn vriendschap met Hazes senior, met wie hij regelmatig de Vinkeveense Plassen op ging om zich stevig te bedrinken. Volgens Van der Gijp had de drankverslaving van Hazes senior maar één grote oorzaak: "Hij trok het leven niet."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's