Lang Leve de Liefde: maakt date Mariska van Kolck uit voor heks?

Lang Leve de Liefde: maakt date Mariska van Kolck uit voor heks?

Vrijdag 21 oktober 2022 om 13:31

In Lang Leve de Liefde gaat Mariska van Kolck op date, in de hoop een leuke nieuwe liefde te vinden. Maar het lijkt erop dat Willem niet degene wordt in wie de actrice een nieuwe partner vindt. De vonk slaat niet over, en op een gegeven moment komt Willem met een wellicht grappig bedoelde opmerking waarmee hij Mariska uitmaakt voor heks. “Die bezem, daarop kun je zo een rondje vliegen, een frisse neus halen.” Mariska kan er nog wel om lachen…

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde in de video van RTL Boulevard hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

<em>Lang Leve de Liefde</em>: maakt date Mariska van Kolck uit voor heks? In Lang Leve de Liefde gaat Mariska van Kolck op date, in de hoop een leuke nieuwe liefde te vinden. Maar het lijkt erop dat Willem niet degene wordt in wie de actrice een nieuwe partner vindt. De vonk slaat niet over, en op een gegeven moment komt Willem met een wellicht grappig bedoelde opmerking waarmee hij Mariska uitmaakt voor heks. “Die bezem, daarop kun je zo een rondje vliegen, een frisse neus halen.” Mariska kan er nog wel om lachen… Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde in de video van RTL Boulevard hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Mariska van Kolck gaat daten in Lang Leve de Liefde: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Willem scoort punten met sabreren champagne bij Mariska van Kolck: "Kan jij dat?" Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve de Liefde: maakt date Mariska van Kolck uit voor heks?

Actuele video's

Meer actuele video's