Willem scoort punten met sabreren champagne bij Mariska van Kolck: "Kan jij dat?"

Willem scoort punten met sabreren champagne bij Mariska van Kolck: "Kan jij dat?"

Donderdag 20 oktober 2022 om 15:11

In Lang Leve de Liefde duikt Mariska van Kolck op, ze is op zoek naar een nieuwe liefde. Is Willem haar droomprins? Bekijk een fragment van hun date hieronder.

Lees verder onder de video.

Willem scoort punten met <em>sabreren champagne</em> bij <em>Mariska van Kolck</em>: &quot;Kan jij dat?&quot; In Lang Leve de Liefde duikt Mariska van Kolck op, ze is op zoek naar een nieuwe liefde. Is Willem haar droomprins? Bekijk een fragment van hun date hieronder. Lees verder onder de video. "Meer dan goed!"Mariska wil de liefde van haar leven ontmoeten en heeft zich daarom opgegeven voor het datingprogramma Lang Leve de Liefde. Kan Willem haar hart veroveren? Hij probeert het met het sabreren van champagne. Mariska lijkt onder de indruk te zijn. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Mariska van Kolck gaat daten in Lang Leve de Liefde: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Bekijk de oersaaie LLDL-date van Melissa en Dylan: "Ik wil de vibe terug" Bekijk deze video »
TV :

"Meer dan goed!"
Mariska wil de liefde van haar leven ontmoeten en heeft zich daarom opgegeven voor het datingprogramma Lang Leve de Liefde. Kan Willem haar hart veroveren? Hij probeert het met het sabreren van champagne. Mariska lijkt onder de indruk te zijn. Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's