René van der Gijp in Vandaag Inside over 'bingo spelende' Kamerleden: "Is toch leuk voor ze!"

René van der Gijp in Vandaag Inside over 'bingo spelende' Kamerleden: "Is toch leuk voor ze!"

Zaterdag 22 oktober 2022 om 10:22

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>René van der Gijp</em> in <em>Vandaag Inside</em> over 'bingo spelende' Kamerleden: &quot;Is toch leuk voor ze!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. In Vandaag Inside kijken de heren naar een fragmentje van het zorgdebat. Minister Kuipers (D66) 'googelt' met de cijfers en de verwarring is compleet. Op een gegeven moment roept Fleur Agema (PVV) lachend 'bingo'! Hilariteit alom natuurlijk. Wilfred Genee vindt het niet kunnen maar volgens René van der Gijp moeten die mensen af en toe ook wel eens kunnen ontspannen: "Is toch leuk voor ze!" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

In Vandaag Inside kijken de heren naar een fragmentje van het zorgdebat. Minister Kuipers (D66) 'googelt' met de cijfers en de verwarring is compleet. Op een gegeven moment roept Fleur Agema (PVV) lachend 'bingo'! Hilariteit alom natuurlijk. Wilfred Genee vindt het niet kunnen maar volgens René van der Gijp moeten die mensen af en toe ook wel eens kunnen ontspannen: "Is toch leuk voor ze!"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's