Vandaag Inside gemist? Felle discussie Pieter Cobelens en Johan Derksen over aanwezigheid in Qatar

Vandaag Inside gemist? Felle discussie Pieter Cobelens en Johan Derksen over aanwezigheid in Qatar

Zaterdag 22 oktober 2022 om 10:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vandaag Inside</em> gemist? Felle discussie Pieter Cobelens en <em>Johan Derksen</em> over aanwezigheid in <em>Qatar</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Te gast in Vandaag Inside is voormalig directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst, Pieter Cobelens. Cobelens vindt het logisch dat er een delegatie naar Qatar gaat onder meer omdat Nederland er immers een elftal naartoe stuurt. Anders zou het inconsequent zijn volgens hem. Deze delegatie kan daar dan een statement maken over de misstanden in dat land. HitlerJohan Derksen verwacht niet dat er een statement gemaakt gaat worden door de Nederlandse delegatie want dan kun je ‘het gas gelijk op je buik schrijven’. Johan heeft nog meer argumenten waarom hij het ongehoord vindt dat er een delegatie heen gaat. Behoorlijk fel maakt hij de vergelijking dat Qatar wil scoren net als Hitler met de Olympische Spelen destijds in 1936 deed. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Te gast in Vandaag Inside is voormalig directeur Militaire Inlichtingen en Veiligheidsdienst, Pieter Cobelens. Cobelens vindt het logisch dat er een delegatie naar Qatar gaat onder meer omdat Nederland er immers een elftal naartoe stuurt. Anders zou het inconsequent zijn volgens hem. Deze delegatie kan daar dan een statement maken over de misstanden in dat land.

Hitler
Johan Derksen verwacht niet dat er een statement gemaakt gaat worden door de Nederlandse delegatie want dan kun je ‘het gas gelijk op je buik schrijven’. Johan heeft nog meer argumenten waarom hij het ongehoord vindt dat er een delegatie heen gaat. Behoorlijk fel maakt hij de vergelijking dat Qatar wil scoren net als Hitler met de Olympische Spelen destijds in 1936 deed.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's