Angela de Jong in Jinek over docu André Hazes: 'Ik vind Monique een geweldig mens'

Angela de Jong in Jinek over docu André Hazes: 'Ik vind Monique een geweldig mens'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Angela de Jong keek afgelopen week naar de nieuwe André Hazes-docu. 'Het viel tegen.'

Angela de Jong in <em>Jinek</em> over docu André Hazes: 'Ik vind Monique een geweldig mens' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van vrijdag 21 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Angela de Jong keek afgelopen week naar de nieuwe André Hazes-docu. 'Het viel tegen.' MoniqueVolgens Angela de Jong is de nieuwe documentaire over het leven van André Hazes niet heel sterk, maar ze heeft wel bewondering voor de rol van Monique Westerman, met wie André samen een zoon heeft. 'Ik vind haar een geweldig mens.' Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees ook de recensie van André Hazes: Crossroads. Sinds 19 oktober 2022 is André Hazes: Crossroads te streamen op Videoland.
Talkshow :
Angela de Jong in Jinek over docu André Hazes: 'Ik vind Monique een geweldig mens'

Monique
Volgens Angela de Jong is de nieuwe documentaire over het leven van André Hazes niet heel sterk, maar ze heeft wel bewondering voor de rol van Monique Westerman, met wie André samen een zoon heeft. 'Ik vind haar een geweldig mens.'

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees ook de recensie van André Hazes: Crossroads.

Sinds 19 oktober 2022 is André Hazes: Crossroads te streamen op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's