Recensie: Vijfdelige docu André Hazes: Crossroads vol van prietpraat en "onthullingen"

Recensie: Vijfdelige docu André Hazes: Crossroads vol van prietpraat en "onthullingen"
Hoe gaat het met de familie Hazes?

Film :

Vanaf 19 oktober staat de vijfdelige docuserie André Hazes: Crossroads op Videoland. Een openhartige Hazes vertelt in deze documentaire over zijn drank- en drugsverleden, maar je vraagt je toch steeds af: is dat wel een verleden? Lees hier de recensie van André Hazes: Crossroads.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Alle maskers moeten af
André Hazes werd gedurende twee jaar met camera's gevolgd, tijdens misschien wel de moeilijkste periode uit zijn leven. Hij staat op een kruispunt waarbij hij worstelt met angsten en demonen. André gaat de strijd aan, vooral met zichzelf, en die gaat gepaard met enkele rigoureuze beslissingen. We zien een uitermate kwetsbare en eerlijke André.

André Hazes in de promofoto voor de documentaire 'André Hazes: Crossroads'. Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv
Op zichzelf is de promotietekst van deze serie best wel waar: André Hazes geeft zichzelf bloot en vertelt wat hij niet eerder vertelt heeft. Toch blijven wij als kijker wel met twee vragen zitten: In hoeverre is dit nu echt een gepasseerd station? En misschien nog wel belangrijker: waarom is er ruim vier uur nodig om dit verhaal te vertellen? Met een klein uurtje was het verhaal ook wel vertelt, en dat bewijzen de verschillende artikelen die op dit moment over het internet circuleren waarin de grootste onthullingen worden onthult. Als je zo'n artikel namelijk hebt gelezen, dan heb je het eigenlijk ook wel gezien.

Cast
Naast André Hazes zijn ook Monique Westenberg, Rachel Hazes en vele anderen te zien in deze serie. Deze productie wordt geleid door Cheeru Mampaey (Famke & Denzel: Een Nieuw Begin).

Vanaf 19 oktober 2022 is André Hazes: Crossroads te streamen op Videoland. Genre: documentaire, muziek. Aantal afleveringen: 5. Lengte afleveringen: ca. 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV