Jinek met Yehudi Moszkowicz, Angela de Jonggemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek met Yehudi Moszkowicz, Angela de Jonggemist? Bekijk hier de hele uitzending

Jinek met Yehudi Moszkowicz, Angela de Jonggemist? Bekijk hier de hele uitzending Vrijdag in Jinek: Alle fragmenten uit deze uitzending Yehudi Moszkowicz in Jinek over zaak Quincy Promes: 'Beschermd zodat hij kon voetballen' Bekijk deze video » Jinek: Bioloog Mátyás Bittenbinder vertelt gepassioneerd over nieuwe slangensoorten Bekijk deze video » Jinek gemist? Milan van Dongen teleurgesteld dat KNVB stopt met OneLove-actie Bekijk deze video » Antoinnette Scheulderman in Jinek over guilty pleasure House For Sale (video) Bekijk deze video » Angela de Jong in Jinek over docu André Hazes: 'Ik vind Monique een geweldig mens' Bekijk deze video » Met journalisten Angela de Jong en Antoinnette Scheulderman bespreken we wat deze week opviel in de media. Ook ESPN-presentator Milan van Dongen schuift aan, want de KNVB stopt met de veelbesproken One Love-campagne na alle eerdere ophef daarover Advocaat Yehudi Moszkowicz staat de neef van Quincy Promes bij. De neef die zegt slachtoffer te zijn van messteken toegebracht door de voetballer. We bespreken de regiezitting van vanochtend en de frustratie bij zijn cliënt over de duur van de zaak. Eerder deze maand zijn er drie nieuwe slangensoorten ontdekt en dat is goed nieuws uit de natuur. Huisbioloog Mátyás Bittenbinder neemt een paar bijzondere slangen mee naar de studio om het te vieren! Zanger Remme is nog niet zo lang bezig maar boekt nu al succes na succes. Vanavond vertelt hij over Pinkpop, Times Square, het succes in Tsjechië en zijn nieuwe EP ‘Missing Home’. Natuurlijk treedt hij ook op! Bekijk ook John Appel in Jinek: ‘Met documentaire Sven Kramer had foute wissel niet plaatsgevonden’ Bekijk deze video » John Appel heeft medelijden met André Hazes: 'Op jonge leeftijd al down the drain' Bekijk deze video »
Uitzending :
Jinek met Yehudi Moszkowicz, Angela de Jonggemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vrijdag in Jinek:

  • Met journalisten Angela de Jong en Antoinnette Scheulderman bespreken we wat deze week opviel in de media. Ook ESPN-presentator Milan van Dongen schuift aan, want de KNVB stopt met de veelbesproken One Love-campagne na alle eerdere ophef daarover
  • Advocaat Yehudi Moszkowicz staat de neef van Quincy Promes bij. De neef die zegt slachtoffer te zijn van messteken toegebracht door de voetballer. We bespreken de regiezitting van vanochtend en de frustratie bij zijn cliënt over de duur van de zaak.
  • Eerder deze maand zijn er drie nieuwe slangensoorten ontdekt en dat is goed nieuws uit de natuur. Huisbioloog Mátyás Bittenbinder neemt een paar bijzondere slangen mee naar de studio om het te vieren!
  • Zanger Remme is nog niet zo lang bezig maar boekt nu al succes na succes. Vanavond vertelt hij over Pinkpop, Times Square, het succes in Tsjechië en zijn nieuwe EP ‘Missing Home’. Natuurlijk treedt hij ook op!

Bekijk hier alle video's en artikelen van Jinek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV