Hart van Nederland gemist? Onrust in Rotterdam rond Pegida-actie en tegenbetoging

Hart van Nederland gemist? Onrust in Rotterdam rond Pegida-actie en tegenbetoging

Zaterdag 22 oktober 2022 om 22:31

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Onrust in <em>Rotterdam</em> rond Pegida-actie en tegenbetoging Bij station Rotterdam Centraal is het vanmiddag korte tijd onrustig geweest. Aanleiding was een aangekondigde koranverbranding van anti-islambeweging Pegida, waarop honderden tegendemonstranten afkwamen. De tegendemonstranten, vooral moslimjongeren, barstten uit in gejuich. De mobiele eenheid werd ingezet om de groep jongeren tegen te houden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Supporters van FC Twente en Fiorentina bekogelen elkaar met stoelen Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij station Rotterdam Centraal is het vanmiddag korte tijd onrustig geweest. Aanleiding was een aangekondigde koranverbranding van anti-islambeweging Pegida, waarop honderden tegendemonstranten afkwamen. De tegendemonstranten, vooral moslimjongeren, barstten uit in gejuich. De mobiele eenheid werd ingezet om de groep jongeren tegen te houden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's