Video: Georgina Verbaan en dochtertje ontsnappen uit instortend pand Haarlem

Video: Georgina Verbaan en dochtertje ontsnappen uit instortend pand Haarlem

Zaterdag 22 oktober 2022 om 22:51

Georgina Verbaan is zaterdag met de schrik vrijgekomen toen plotseling het plafond van een filiaal van Zeeman in Haarlem naar beneden kwam. De actrice was in de winkel samen met haar dochter.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Georgina Verbaan</em> en dochtertje ontsnappen uit <em>instortend pand</em> Haarlem Georgina Verbaan is zaterdag met de schrik vrijgekomen toen plotseling het plafond van een filiaal van Zeeman in Haarlem naar beneden kwam. De actrice was in de winkel samen met haar dochter. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Georgina"Mijn dochter stond net in de Zeeman in Haarlem te twijfelen of ze zeven euro aan een pompoenkostuum wilde uitgeven, ik kwam ook even meekijken en toen stortte het plafond in. Wij waren snel buiten. Hopelijk is er niemand gewond", zo laat ze weten via Twitter. Volgens het Noordhollands Dagblad zijn er voor zover bekend geen gewonden gevallen. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Nieuws :

Reactie Georgina
"Mijn dochter stond net in de Zeeman in Haarlem te twijfelen of ze zeven euro aan een pompoenkostuum wilde uitgeven, ik kwam ook even meekijken en toen stortte het plafond in. Wij waren snel buiten. Hopelijk is er niemand gewond", zo laat ze weten via Twitter. Volgens het Noordhollands Dagblad zijn er voor zover bekend geen gewonden gevallen.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's