Bekijk de emotionele verrassing voor de LEGO Masters-finalisten

Bekijk de emotionele verrassing voor de LEGO Masters-finalisten

Sunday 23 October 2022 om 10:47

De drie koppels Arne en Sander, Jaap en Mathijs of Tom en Peter strijden in de finale van LEGO Masters 2022 om de eerste plek. Maar er kan er maar een de winnaar zijn. Tijdens de uitzending kregen de heren een emotionele verrassing. Bekijk het LEGO Masters-fragment uit de finale van 2022 hieronder.

LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk de emotionele verrassing voor de <em>LEGO Masters</em>-finalisten De drie koppels Arne en Sander, Jaap en Mathijs of Tom en Peter strijden in de finale van LEGO Masters 2022 om de eerste plek. Maar er kan er maar een de winnaar zijn. Tijdens de uitzending kregen de heren een emotionele verrassing. Bekijk het LEGO Masters-fragment uit de finale van 2022 hieronder. LEGO Masters is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook LEGO Masters: moed zakt Arne en Sander in de schoenen, dak valt op de grond Bekijk deze video » LEGO Masters: Welk team krijgt die laatste felbegeerde finaleplek? (video) Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de emotionele verrassing voor de LEGO Masters-finalisten

Actuele video's

Meer actuele video's