Humberto op Zaterdag: Lennard Jan Geerts over bootdrama op Terschelling

Humberto op Zaterdag: Lennard Jan Geerts over bootdrama op Terschelling

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto op Zaterdag</em>: <em>Lennard Jan Geerts</em> over bootdrama op Terschelling Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bij het bootongeluk op Terschelling zijn meerdere mensen uit Leeuwarden omgekomen. Dat maakte de politie bekend. Verslaggever Lennard Jan Geerts bracht zaterdagavond de studio van Humberto vanaf Terschelling op de hoogte rond het bootdrama. Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kijk LIVE naar persconferentie bootongeluk Terschelling (vrijdag 21 oktober) Bekijk deze video » Burgemeester Terschelling in persconferentie over bootdrama: 'Het is een vreselijke dag' Bekijk deze video »
TV :
Humberto op Zaterdag: Lennard Jan Geerts over bootdrama op Terschelling

Bij het bootongeluk op Terschelling zijn meerdere mensen uit Leeuwarden omgekomen. Dat maakte de politie bekend. Verslaggever Lennard Jan Geerts bracht zaterdagavond de studio van Humberto vanaf Terschelling op de hoogte rond het bootdrama.

Bekijk het fragment uit Humberto op Zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV