Humberto Tan gaat in Back Home naar ouderlijk huis van Merel en Kirsten Westrik

Humberto Tan gaat in Back Home naar ouderlijk huis van Merel en Kirsten Westrik

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

Humberto Tan is de reeks Back Home begonnen in zijn talkshow Humberto. Gisteren zagen we dat Tan langs ging bij het ouderlijk huis van de presentatrices Merel en Kirsten Westrik. Bekijk het fragment hieronder.

Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto Tan</em> gaat in <em>Back Home</em> naar ouderlijk huis van <em>Merel en Kirsten Westrik</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zaterdag 22 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto op Zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Humberto Tan is de reeks Back Home begonnen in zijn talkshow Humberto. Gisteren zagen we dat Tan langs ging bij het ouderlijk huis van de presentatrices Merel en Kirsten Westrik. Bekijk het fragment hieronder. Humberto op Zaterdag is elke zaterdag rond 22:39 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van Humberto op zaterdag terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Back Home met William Rutten in Humberto op Zaterdag, bekijk de beelden Bekijk deze video » Rinus Gerritsen van de Golden Earring in Back Home (Humberto op Zaterdag) Bekijk deze video »
TV :
Humberto Tan gaat in Back Home naar ouderlijk huis van Merel en Kirsten Westrik

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV