Zien: volle concentratie bij balletjes-opdracht in De Alleskunner VIPS

Zien: volle concentratie bij balletjes-opdracht in De Alleskunner VIPS

Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS hoe de deelnemers druk bezig waren met balletjes. De opdracht was zenuwslopend en dit zorgde voor trillende handjes. Bekijk de beelden met de BN'ers hieronder.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Zien: volle concentratie bij balletjes-opdracht in <em>De Alleskunner VIPS</em> Gisteravond zagen we in De Alleskunner VIPS hoe de deelnemers druk bezig waren met balletjes. De opdracht was zenuwslopend en dit zorgde voor trillende handjes. Bekijk de beelden met de BN'ers hieronder. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Johan Derksen heeft enorme hekel aan De Alleskunner VIPS: "Seniele spelletjes" Bekijk deze video » Vanavond in De Alleskunner VIPS: Ballon darten blijkt moeilijker dan het lijkt Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's