Zien: Gideon van Meijeren bereikt nieuw dieptepunt met confrontatie Merel Ek

Zien: Gideon van Meijeren bereikt nieuw dieptepunt met confrontatie Merel Ek

Forum voor Democratie-politicus Gideon van Meijeren heeft zijn naam inmiddels gevestigd als één van de meest controversiële en verachte Tweede Kamerleden, maar hij bereikte dit weekend een nieuw dieptepunt. Van Meijeren kon het blijkbaar niet hebben dat hij vorige week stevig werd ondervraagd door SBS6-verslaggever Merel Ek en besloot verhaal te halen.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Gideon van Meijeren</em> bereikt nieuw dieptepunt met confrontatie <em>Merel Ek</em> Forum voor Democratie-politicus Gideon van Meijeren heeft zijn naam inmiddels gevestigd als één van de meest controversiële en verachte Tweede Kamerleden, maar hij bereikte dit weekend een nieuw dieptepunt. Van Meijeren kon het blijkbaar niet hebben dat hij vorige week stevig werd ondervraagd door SBS6-verslaggever Merel Ek en besloot verhaal te halen. Lees verder onder de video. 'Liquideren'Van Meijeren was blijkbaar nogal op zijn teentjes getrapt toen Ek hem vroeg naar de betekenis van het woord 'liquideren', aangezien Forum voor Democratie ook krijg woorden met een dubbele betekenis gebruikt - zoals 'reptielen'. Na het interview dook Van Meijeren het woordenboek in en ontdekte dat Ek 'desinformatie' had verspreid. Tijd voor een confrontatie dus, die te zien is in de walgelijke video hierboven. Van Meijeren durft het zelfs aan Ek een 'rioolrat' te noemen... Bekijk de video van de confrontatie van Gideon van Meijeren met Merel Ek hierboven. Bekijk ook Sam Hagens in HLF8 over Thierry Baudet: 'Hij geniet ervan' (video) Bekijk deze video » Merel Ek en Wilfred Genee zien wanhopige Thierry Baudet: 'Niet gevraagd voor talkshows' Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Gideon van Meijeren bereikt nieuw dieptepunt met confrontatie Merel Ek

'Liquideren'
Van Meijeren was blijkbaar nogal op zijn teentjes getrapt toen Ek hem vroeg naar de betekenis van het woord 'liquideren', aangezien Forum voor Democratie ook krijg woorden met een dubbele betekenis gebruikt - zoals 'reptielen'. Na het interview dook Van Meijeren het woordenboek in en ontdekte dat Ek 'desinformatie' had verspreid. Tijd voor een confrontatie dus, die te zien is in de walgelijke video hierboven. Van Meijeren durft het zelfs aan Ek een 'rioolrat' te noemen...

Bekijk de video van de confrontatie van Gideon van Meijeren met Merel Ek hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV