Maandag in Chateau Meiland: irritaties om navigatiesysteem

Maandag in Chateau Meiland: irritaties om navigatiesysteem

Monday 24 October 2022 om 13:22

Martien, Erica en Maxime Meiland zijn lekker in de auto op weg en worden daarbij geassisteerd door de mevrouw of meneer van de navigatie: 'Die weet precies waar de files staan en dat weten wij niet', geeft Martien aan. Erica is het daar niet helemaal mee eens en als de aanwijzingen dan ook nog wat onduidelijkheid opleveren is het hek van de dam:

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: irritaties om navigatiesysteem Martien, Erica en Maxime Meiland zijn lekker in de auto op weg en worden daarbij geassisteerd door de mevrouw of meneer van de navigatie: 'Die weet precies waar de files staan en dat weten wij niet', geeft Martien aan. Erica is het daar niet helemaal mee eens en als de aanwijzingen dan ook nog wat onduidelijkheid opleveren is het hek van de dam: Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook RTL Boulevard: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video) Bekijk deze video » BN'ers slachten Baudet-trekpop Gideon van Meijeren op Twitter: 'Schofterig, doodeng en puur vergif' Bekijk deze video » ZIEN: kinderen hysterisch bang vanwege Scream-masker in kinderopvang (video) Bekijk deze video »

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's