Hollandse makelaars aan de costa: koper zoekt stulpje voor 2 miljoen euro

Hollandse makelaars aan de costa: koper zoekt stulpje voor 2 miljoen euro

Maandag 24 oktober 2022 om 14:45

In Hollandse makelaars aan de costa is een klant op zoek naar een mooi stulpje. Hij wil iets groters en zijn budget is maar liefst 2 miljoen euro. Daar kun je wel een mooie villa voor kopen, in een voorproefje op de uitzending van vanavond kun je alvast een paar prachtige woningen in Spanje bekijken.

Bekijk de beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder.

Hollandse makelaars aan de costa is elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hollandse makelaars aan de costa</em>: koper zoekt stulpje voor 2 miljoen euro In Hollandse makelaars aan de costa is een klant op zoek naar een mooi stulpje. Hij wil iets groters en zijn budget is maar liefst 2 miljoen euro. Daar kun je wel een mooie villa voor kopen, in een voorproefje op de uitzending van vanavond kun je alvast een paar prachtige woningen in Spanje bekijken. Bekijk de beelden van Hollandse makelaars aan de costa hieronder. Hollandse makelaars aan de costa is elke maandag om 20.30 uur te zien bij RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Hollandse makelaars aan de costa terugkijken bij Gids.tv. Hollandse makelaars aan de costa: deze makelaars verkopen Spaanse huizen Bekijk deze video » Hollandse makelaars aan de costa: Eric Jan en Daphne bekend van Steenrijk, Straatarm Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's