Martien hangt schilderij op in Chateau Meiland: ‘Charlotte is erg aanwezig’

Martien hangt schilderij op in Chateau Meiland: ‘Charlotte is erg aanwezig’

Monday 24 October 2022 om 14:53

In Chateau Meiland is te zien dat Martien Meiland een schilderij ophangt in zijn woning. En hij blijkt niet helemaal tevreden te zijn met het eindresultaat. “Oh, ze is heel aanwezig. Ze is heel aanwezig, Charlotte. Er moet een kleur achter.”

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder.

Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Martien hangt schilderij op in <em>Chateau Meiland</em>: ‘Charlotte is erg aanwezig’ In Chateau Meiland is te zien dat Martien Meiland een schilderij ophangt in zijn woning. En hij blijkt niet helemaal tevreden te zijn met het eindresultaat. “Oh, ze is heel aanwezig. Ze is heel aanwezig, Charlotte. Er moet een kleur achter.” Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder. Chateau Meiland is elke maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. RTL Boulevard: krijgen de Meilandjes een nieuw klusprogramma? (video) Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: irritaties om navigatiesysteem Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's