Postcode Loterij Eén tegen 50: Hanneke drukt op verkeerde knop en ligt uit het spel

Postcode Loterij Eén tegen 50: Hanneke drukt op verkeerde knop en ligt uit het spel

Monday 24 October 2022 om 17:13

Hanneke heeft in Postcode Loterij Eén tegen 50 door een fractie van een seconde niet op te letten haar prijzengeld verspeeld. De kandidate zei het goede antwoord op een vraag maar gaat zonder te kijken met haar hand naar de knop en drukt per ongeluk op het foute antwoord. Hiermee verspeelt ze haar prijzengeld en ligt ze uit het spel, want presentatrice Caroline Tensen maakt duidelijk dat het ingedrukte antwoord geldt. Hanneke gaat niet met lege handen naar huis, ze had eerder 1250 euro bij elkaar gespeeld. Maar door deze blunder zijn al haar kansen op meer winst in een keer weg…

Bekijk het pijnlijke fragment van Postcode Loterij Eén tegen 50 hieronder.

Postcode Loterij Eén tegen 50 is elke zondag rond 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Postcode Loterij Eén tegen 50</em>: Hanneke drukt op verkeerde knop en ligt uit het spel Hanneke heeft in Postcode Loterij Eén tegen 50 door een fractie van een seconde niet op te letten haar prijzengeld verspeeld. De kandidate zei het goede antwoord op een vraag maar gaat zonder te kijken met haar hand naar de knop en drukt per ongeluk op het foute antwoord. Hiermee verspeelt ze haar prijzengeld en ligt ze uit het spel, want presentatrice Caroline Tensen maakt duidelijk dat het ingedrukte antwoord geldt. Hanneke gaat niet met lege handen naar huis, ze had eerder 1250 euro bij elkaar gespeeld. Maar door deze blunder zijn al haar kansen op meer winst in een keer weg… Bekijk het pijnlijke fragment van Postcode Loterij Eén tegen 50 hieronder. Postcode Loterij Eén tegen 50 is elke zondag rond 21.45 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Postcode Loterij Eén tegen 50 terugkijken bij Gids.tv. Expeditie Robinson: kok Marion maakt beginnersfout en gebruikt halve pot bloem Bekijk deze video » Enorme blunder Chantal Janzen in Fout maar goud: ‘Einde van je carrière’ Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's