Özcan Akyol sloopt Forum voor Democratie: 'Bestaat uit fascisten' (Vandaag Inside)

Özcan Akyol sloopt Forum voor Democratie: 'Bestaat uit fascisten' (Vandaag Inside)

Dinsdag 25 oktober 2022 om 08:09

Uiteraard besteedde Vandaag Inside maandagavond aandacht aan de aanval van Gideon van Meijeren op hun 'maatje' Merel Ek. De actie werd door vrijwel de hele politiek veroordeeld en Özcan Akyol durft in de uitzending te zeggen wat miljoenen Nederlanders waarschijnlijk denken: "Forum voor Democratie bestaat uit fascisten."

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Özcan Akyol</em> sloopt Forum voor Democratie: 'Bestaat uit fascisten' (<em>Vandaag Inside</em>) Uiteraard besteedde Vandaag Inside maandagavond aandacht aan de aanval van Gideon van Meijeren op hun 'maatje' Merel Ek. De actie werd door vrijwel de hele politiek veroordeeld en Özcan Akyol durft in de uitzending te zeggen wat miljoenen Nederlanders waarschijnlijk denken: "Forum voor Democratie bestaat uit fascisten." Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 24 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. VerbiedenDe uitgesproken columnist stelt dat onderzocht moet worden of Forum voor Democratie verboden kan worden. Alle signalen staan namelijk op rood: "Journalisten intimideren, complottheorieën, antisemitisme, weet ik veel wat..." Volgens Akyol is de partij van de Grote Leider Thierry Baudet helemaal niet meer serieus te nemen en moet het misselijkmakende clubje eigenlijk volledig genegeerd worden. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Verbieden
De uitgesproken columnist stelt dat onderzocht moet worden of Forum voor Democratie verboden kan worden. Alle signalen staan namelijk op rood: "Journalisten intimideren, complottheorieën, antisemitisme, weet ik veel wat..." Volgens Akyol is de partij van de Grote Leider Thierry Baudet helemaal niet meer serieus te nemen en moet het misselijkmakende clubje eigenlijk volledig genegeerd worden.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's