Restaurant Misverstand: Gerda erg verdrietig omdat ze niet meer in keuken kan werken

Restaurant Misverstand: Gerda erg verdrietig omdat ze niet meer in keuken kan werken

Thursday 27 October 2022 om 10:29

In Restaurant Misverstand wordt Gerda erg emotioneel als ze wordt gevraagd om even in de keuken te gaan staan. “Nee dan ga ik huilen”, zegt Gerda, en dat gebeurt dan ook. “Ik word doodongelukkig als ik in die keuken sta. Dan komt die frustratie boven. Toen werd ik verdrietig. Dat kan ik niet meer. En dat is jammer.”

Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder.

Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Restaurant Misverstand</em>: Gerda erg verdrietig omdat ze niet meer in keuken kan werken In Restaurant Misverstand wordt Gerda erg emotioneel als ze wordt gevraagd om even in de keuken te gaan staan. “Nee dan ga ik huilen”, zegt Gerda, en dat gebeurt dan ook. “Ik word doodongelukkig als ik in die keuken sta. Dan komt die frustratie boven. Toen werd ik verdrietig. Dat kan ik niet meer. En dat is jammer.” Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Restaurant Misverstand-deelnemers maken er een feestje van, bekijk de beelden Bekijk deze video » Maarten, deelnemer Restaurant Misverstand in HLF8 over zijn diagnose 'dementie' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's