Janko neemt wijntje in Lang Leve de Liefde: ‘Weet je hoeveel calorieën dat is?’

Janko neemt wijntje in Lang Leve de Liefde: ‘Weet je hoeveel calorieën dat is?’

Donderdag 27 oktober 2022 om 11:51

Janko heeft in Lang Leve de Liefde wel zin in een lekker wijntje. Maar hij hoeft er niet op te rekenen dat zijn date Marja meedoet en met hem het glas heft. “Jij gaat aan de wijn? Zo, ok”, is haar reactie. “Weet je hoeveel calorieën dat is? Zoete wijn is nog erger dan rode wijn.”

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Janko neemt wijntje in <em>Lang Leve de Liefde</em>: ‘Weet je hoeveel calorieën dat is?’ Janko heeft in Lang Leve de Liefde wel zin in een lekker wijntje. Maar hij hoeft er niet op te rekenen dat zijn date Marja meedoet en met hem het glas heft. “Jij gaat aan de wijn? Zo, ok”, is haar reactie. “Weet je hoeveel calorieën dat is? Zoete wijn is nog erger dan rode wijn.” Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Lang Leve de Liefde: billenman Robbie gluurt naar achterwerk Renate Bekijk deze video » Janko in Lang Leve de Liefde: 'Ik wil een oudere vrouw' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's