Kijk: man dreigt met vuurwapen in Groningen

Kijk: man dreigt met vuurwapen in Groningen

Donderdag 27 oktober 2022 om 12:22

De politie is in rep en roer vanwege een man die uit zijn woning in Groningen met een vuurwapen zwaait. De wijk is afgezet en er wordt geadviseerd om binnen te blijven.

Bekijk hieronder de beelden van Hart van Nederland.

Kijk: man dreigt met vuurwapen in Groningen De politie is in rep en roer vanwege een man die uit zijn woning in Groningen met een vuurwapen zwaait. De wijk is afgezet en er wordt geadviseerd om binnen te blijven. Bekijk hieronder de beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland gemist? Onrust in Rotterdam rond Pegida-actie en tegenbetoging Bekijk deze video » Drama bij Lek in Streefkerk: vermist gezin uit water gehaald? (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Achterhoekse weerman krijgt eindelijk zijn droomtrekker (video) Bekijk deze video »
TV :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's