Heftige beelden: zeker acht gewonden door ontspoorde trams in Rotterdam

Heftige beelden: zeker acht gewonden door ontspoorde trams in Rotterdam

Donderdag 27 oktober 2022 om 18:28

In Rotterdam zijn donderdagmiddag meerdere mensen gewond geraakt doordat een tram op een andere tram botste op de Schiekade. Vijf personen zijn lichtgewond geraakt en konden ter plekke worden nagekeken door ambulancemedewerkers. Vier mensen moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd.

Tekst gaat verder onder de video.

Heftige beelden: zeker <em>acht gewonden</em> door ontspoorde trams in <em>Rotterdam</em> In Rotterdam zijn donderdagmiddag meerdere mensen gewond geraakt doordat een tram op een andere tram botste op de Schiekade. Vijf personen zijn lichtgewond geraakt en konden ter plekke worden nagekeken door ambulancemedewerkers. Vier mensen moesten naar het ziekenhuis worden vervoerd. Tekst gaat verder onder de video. Trams ontspoordDe trams botsten ter hoogte van de Heer Bokelweg. Een woordvoerder van de Rotterdamse vervoerder RET laat weten dat de trams ontspoord zijn door het ongeval en weggetakeld moeten worden. Op beelden is te zien dat er aanzienlijke schade is. In totaal zaten er twintig mensen in de twee trams. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: 10-jarig kind zwaargewond na aanrijding met tram in Den Haag Bekijk deze video »
Nieuws :

Trams ontspoord
De trams botsten ter hoogte van de Heer Bokelweg. Een woordvoerder van de Rotterdamse vervoerder RET laat weten dat de trams ontspoord zijn door het ongeval en weggetakeld moeten worden. Op beelden is te zien dat er aanzienlijke schade is. In totaal zaten er twintig mensen in de twee trams.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's