Johan Derksen lacht om oude beelden van Doordekken: 'Ik heb een heel groot hoofd'

Johan Derksen lacht om oude beelden van Doordekken: 'Ik heb een heel groot hoofd'

Vrijdag 28 oktober 2022 om 08:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Johan Derksen</em> lacht om oude beelden van <em>Doordekken</em>: 'Ik heb een heel groot hoofd' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. De echte liefhebbers van het duo Johan Derksen/Wilfred Genee kunnen het zich nog wel herinneren: het faliekant mislukte programma Doordekken, dat inmiddels echte cult-tv is geworden. Donderdag werd een oud fragmentje afgestoft, wat tot hilariteit in de studio leidt. We zien Derksen met een bizar petje op zijn hoofd vloeken tegen een jonge fan, verhalen ophalen uit militaire dienst én opbiechten dat hij 'een heel groot hoofd' heeft. Als het petje achterstevoren gaat wordt het helemaal hilarisch, want hier blijkt de vrouw van Derksen van te kunnen genieten: "Dan kunnen de luxaflex dicht, hoor." Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

De echte liefhebbers van het duo Johan Derksen/Wilfred Genee kunnen het zich nog wel herinneren: het faliekant mislukte programma Doordekken, dat inmiddels echte cult-tv is geworden. Donderdag werd een oud fragmentje afgestoft, wat tot hilariteit in de studio leidt. We zien Derksen met een bizar petje op zijn hoofd vloeken tegen een jonge fan, verhalen ophalen uit militaire dienst én opbiechten dat hij 'een heel groot hoofd' heeft. Als het petje achterstevoren gaat wordt het helemaal hilarisch, want hier blijkt de vrouw van Derksen van te kunnen genieten: "Dan kunnen de luxaflex dicht, hoor."

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's