Sam Hagens onthult zogenaamd werkschema Gideon van Meijeren: '7 dagen per week, 15 uur per dag'

Sam Hagens onthult zogenaamd werkschema Gideon van Meijeren: '7 dagen per week, 15 uur per dag'

Vrijdag 28 oktober 2022 om 09:26

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Sam Hagens</em> onthult zogenaamd werkschema <em>Gideon van Meijeren</em>: '7 dagen per week, 15 uur per dag' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 27 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren blijkt een nogal druk bestaan te leiden. Naast zijn werk als Tweede Kamerlid - waar gemiddeld zo'n zestig uur per week voor staat - is Van Meijeren namelijk ook nog raadslid en statenlid, waar gezamenlijk 27 uur in gaat zitten. "Als hij het gemiddelde werk aflevert is hij vijftien uur per dag, zeven dagen per week aan het werk," aldus Sam Hagens. Het is echter maar de vraag of dat écht zo is, want Van Meijeren is soms onzichtbaar. En dan moet hij ook nog allerlei video's maken... Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Forum voor Democratie-Kamerlid Gideon van Meijeren blijkt een nogal druk bestaan te leiden. Naast zijn werk als Tweede Kamerlid - waar gemiddeld zo'n zestig uur per week voor staat - is Van Meijeren namelijk ook nog raadslid en statenlid, waar gezamenlijk 27 uur in gaat zitten. "Als hij het gemiddelde werk aflevert is hij vijftien uur per dag, zeven dagen per week aan het werk," aldus Sam Hagens. Het is echter maar de vraag of dat écht zo is, want Van Meijeren is soms onzichtbaar. En dan moet hij ook nog allerlei video's maken...

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's