Five Live: Sara wordt bedreigd door Flip vanwege contractbreuk

Five Live: Sara wordt bedreigd door Flip vanwege contractbreuk

In de nieuwe aflevering van Five Live brengt zenderbaas Flip een bezoek aan Sara. Het lijkt in eerste instantie een vriendelijk gesprek te worden, maar ineens slaat het om. Flip gaat de presentatrice namelijk ineens bedreigen, omdat ze Five Live niet meer wil presenteren omdat ze is vervangen door een andere dame. “Als jij werk weigert, is dat contractbreuk. Dan houd ik niet alleen je salaris in, maar ook alle andere kosten die het met zich meebrengt.” Sara zegt dat dit haar niet boeit, maar daar gelooft Flip weinig van, als hij naar haar villa kijkt.

Bekijk het fragment van Five Live in de video hieronder.

Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland.

<em>Five Live</em>: Sara wordt bedreigd door Flip vanwege contractbreuk In de nieuwe aflevering van Five Live brengt zenderbaas Flip een bezoek aan Sara. Het lijkt in eerste instantie een vriendelijk gesprek te worden, maar ineens slaat het om. Flip gaat de presentatrice namelijk ineens bedreigen, omdat ze Five Live niet meer wil presenteren omdat ze is vervangen door een andere dame. “Als jij werk weigert, is dat contractbreuk. Dan houd ik niet alleen je salaris in, maar ook alle andere kosten die het met zich meebrengt.” Sara zegt dat dit haar niet boeit, maar daar gelooft Flip weinig van, als hij naar haar villa kijkt. Bekijk het fragment van Five Live in de video hieronder. Five Live is iedere zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van Five Live terugkijken via Gids.tv en de nieuwe afleveringen verschijnen iedere maandag op Videoland. Sara schrikt van tekening van Juultje: "Wie is dit dan? Vivienne?" (Five Live) Bekijk deze video » Five Live: Sara (Linda de Mol) zit onder het bloed, wat is er gebeurd? Bekijk deze video »
Serie :
Five Live: Sara wordt bedreigd door Flip vanwege contractbreuk

Actuele video's

Meer actuele video's