Paniek bij Donny en Dave Roelvink in Code van Coppens: ‘Doe rustig met je geschreeuw!’

Paniek bij Donny en Dave Roelvink in Code van Coppens: ‘Doe rustig met je geschreeuw!’

Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens, deze keer nemen Dave en Donny Roelvink het op tegen Kees van der Spek en Kim-Lian van der Meij. Ze verblijven op de Titanic, die zoals je kunt vermoeden aan het zinken is. Ze moeten zo snel mogelijk alle puzzels en raadsels oplossen om deze ramp te overleven, en beide duo’s reageren totaal verschillend. Kim-Lian verkeert in hogere sferen als zij Rose is en Kees Jack, terwijl bij de broers Roelvink de paniek toeslaat…

Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Paniek bij Donny en Dave Roelvink in <em>Code van Coppens</em>: ‘Doe rustig met je geschreeuw!’ Zondag kun je kijken naar een nieuwe aflevering van Code van Coppens, deze keer nemen Dave en Donny Roelvink het op tegen Kees van der Spek en Kim-Lian van der Meij. Ze verblijven op de Titanic, die zoals je kunt vermoeden aan het zinken is. Ze moeten zo snel mogelijk alle puzzels en raadsels oplossen om deze ramp te overleven, en beide duo’s reageren totaal verschillend. Kim-Lian verkeert in hogere sferen als zij Rose is en Kees Jack, terwijl bij de broers Roelvink de paniek toeslaat… Bekijk de beelden van de nieuwe aflevering van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Code van Coppens: Erica Meiland en Maxime Meiland schreeuwen het uit Bekijk deze video » Code van Coppens start zondag, bekijk de eerste beelden met Maxime Meiland Bekijk deze video »
TV :
Paniek bij Donny en Dave Roelvink in Code van Coppens: ‘Doe rustig met je geschreeuw!’

Actuele video's

Meer actuele video's