Expeditie Robinson: expeditieleden helemaal in de wolken door eten

Expeditie Robinson: expeditieleden helemaal in de wolken door eten

Niet alleen de omstandigheden en de proeven zijn zwaar in Expeditie Robinson. Een van de voornaamste uitdagingen in het survivalprogramma is toch wel het gebrek aan eten. In een video van Expeditie Robinson is te zien hoe eten bijna een obsessie wordt voor de deelnemers, en London beschrijft hoe hemels dat eerste hapje dan smaakt…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: expeditieleden helemaal in de wolken door eten Niet alleen de omstandigheden en de proeven zijn zwaar in Expeditie Robinson. Een van de voornaamste uitdagingen in het survivalprogramma is toch wel het gebrek aan eten. In een video van Expeditie Robinson is te zien hoe eten bijna een obsessie wordt voor de deelnemers, en London beschrijft hoe hemels dat eerste hapje dan smaakt… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Zien: samensmelting Expeditie Robinson is een feit met overheerlijk diner Bekijk deze video » Video: Iliass Ojja boos op Expeditie Robinson na injectienaald-voorval Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV