Video: Iliass Ojja boos op Expeditie Robinson na injectienaald-voorval

Video: Iliass Ojja boos op Expeditie Robinson na injectienaald-voorval

Dinsdag 25 oktober 2022 om 15:32

In de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson vond het samensmeltingsdiner plaats, maar ook kregen we te horen dat Mocro Maffia-acteur Iliass Ojja het spel plotseling verliet. De reden voor zijn vertrek was een injectienaald waar hij instapte. De doktoren achter de schermen 'keken niet om' naar Illias, zoals hij dat zegt in dezelfde aflevering. Daarom vertrok hij naar huis voor een medische check en verliet hij het spel. Devrim Aslan, die vorige aflevering het spel verliet, vertelt over het injectienaald-verhaal. Bekijk de video hieronder.

Lees verder onder de video.

Video: <em>Iliass Ojja</em> boos op <em>Expeditie Robinson</em> na <em>injectienaald</em>-voorval In de nieuwste aflevering van Expeditie Robinson vond het samensmeltingsdiner plaats, maar ook kregen we te horen dat Mocro Maffia-acteur Iliass Ojja het spel plotseling verliet. De reden voor zijn vertrek was een injectienaald waar hij instapte. De doktoren achter de schermen 'keken niet om' naar Illias, zoals hij dat zegt in dezelfde aflevering. Daarom vertrok hij naar huis voor een medische check en verliet hij het spel. Devrim Aslan, die vorige aflevering het spel verliet, vertelt over het injectienaald-verhaal. Bekijk de video hieronder. Lees verder onder de video. Slechte ervaringAfvaller Devrim Aslan was bij het heftige moment waarop Iliass in de naald stond en vertelt in de bovenstaande video van De Telegraaf aan Karlijn Bernoster en Eva van Riet wat er precies is gebeurd. Eva vertelt dat Iliass niets meer met Expeditie Robinson te maken wil hebben na zijn slechte ervaring achter de schermen. Wel zal hij nog deelnemen aan een podcast, die later zal verschijnen. Bekijk de video van De Telegraaf over Expeditie Robinson hierboven. Bekijk ook Zien: Iliass Ojja stapt uit Expeditie Robinson nadat hij in injectienaald is gestapt Bekijk deze video » Zien: samensmelting Expeditie Robinson is een feit met overheerlijk diner Bekijk deze video » Mike Weerts: 'I am the firemaster en toch moest ik naar afvallerseiland' (Expeditie Robinson) Bekijk deze video »
TV :
Video: Iliass Ojja boos op Expeditie Robinson na injectienaald-voorval

Slechte ervaring
Afvaller Devrim Aslan was bij het heftige moment waarop Iliass in de naald stond en vertelt in de bovenstaande video van De Telegraaf aan Karlijn Bernoster en Eva van Riet wat er precies is gebeurd. Eva vertelt dat Iliass niets meer met Expeditie Robinson te maken wil hebben na zijn slechte ervaring achter de schermen. Wel zal hij nog deelnemen aan een podcast, die later zal verschijnen.

Bekijk de video van De Telegraaf over Expeditie Robinson hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's