Video: Ridouan Taghi wendde zich tijdens rechtszaak tot VVD-kamerlid (video)

Video: Ridouan Taghi wendde zich tijdens rechtszaak tot VVD-kamerlid (video)

Vrijdag 28 oktober 2022 om 20:18

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 28 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Video: <em>Ridouan Taghi</em> wendde zich tijdens rechtszaak tot VVD-kamerlid (video) Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van vrijdag 28 oktober. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Ridouan Taghi is vrijdag in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp uitgebreid gehoord als getuige in de strafzaak tegen zijn neef Youssef. In HLF8 wordt er nagepraat met onder ander Peter Schouten. In bovenstaand fragment spreekt Schouten zijn verbazing uit over het feit dat Taghi zich op een goed moment direct richtte tot VVD-kamerlid Ulysse Ellian. Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Ridouan Taghi is vrijdag in de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp uitgebreid gehoord als getuige in de strafzaak tegen zijn neef Youssef. In HLF8 wordt er nagepraat met onder ander Peter Schouten. In bovenstaand fragment spreekt Schouten zijn verbazing uit over het feit dat Taghi zich op een goed moment direct richtte tot VVD-kamerlid Ulysse Ellian.

Bekijk de beelden van HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's