Finale De Alleskunner VIPS: Fel duel tussen overgebleven finalisten

Finale De Alleskunner VIPS: Fel duel tussen overgebleven finalisten

Vanavond sluit het derde seizoen van De Alleskunner VIPS af met de grote finale. Welke bekende Nederlander eindigt in geen enkel spel als laatste en mag zich De Alleskunner noemen? We zullen het na vandaag eindelijk weten.

Tekst gaat verder onder de video.

Finale <em>De Alleskunner VIPS</em>: Fel duel tussen <em>overgebleven finalisten</em> Vanavond sluit het derde seizoen van De Alleskunner VIPS af met de grote finale. Welke bekende Nederlander eindigt in geen enkel spel als laatste en mag zich De Alleskunner noemen? We zullen het na vandaag eindelijk weten. Tekst gaat verder onder de video. Zinderende finaleNog acht kandidaten in deze laatste aflevering van De Alleskunner VIPS. Na een paar rondjes VIP-karten en een spelletje 'Wie ben ik', blijven er nog twee kandidaten over. In deze zinderende finale wordt bepaald wie zich De Alleskunner VIPS 2022 mag noemen. De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Alleskunner VIPS gemist? Stressende BN'ers proppen koffers vol Bekijk deze video » Zien: volle concentratie bij balletjes-opdracht in De Alleskunner VIPS Bekijk deze video »

Zinderende finale
Nog acht kandidaten in deze laatste aflevering van De Alleskunner VIPS. Na een paar rondjes VIP-karten en een spelletje 'Wie ben ik', blijven er nog twee kandidaten over. In deze zinderende finale wordt bepaald wie zich De Alleskunner VIPS 2022 mag noemen.

De Alleskunner VIPS is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner VIPS terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's